Speciaal opleidingstraject ontwikkeld voor jonge, getalenteerde mensen

Jan Janse GSV

Global Surveyors Vlaardingen (GSV) wil uitbreiden. ‘We tikken nu de 30 mensen aan met wie we de markt goed kunnen bedienen. Maar we moeten elke dag nee verkopen’, vertelt Jan Janse in het nieuwe magazine van Friends in Business. ‘Daarom zoeken we uitbreiding.’

Zowel in ervaren krachten als beginnende surveyors’, legt de directeur van het inspectiebedrijf voor vloeibare ladingen in de petrochemie uit. ‘Ik werk graag met jonge, getalenteerde mensen. Voor hen hebben we een speciaal opleidingstraject ontwikkeld. Als ik iets in ze zie, dan leiden we ze op. Bij ons komen ze met een factor vier sneller hogerop dan bij de grote controlefirma’s. Beetje onbescheiden misschien, maar zo is het wel.’

In ons nieuwe editie vertelt Janse ook dat hij sinds een paar maanden doet aan grondworstelen. ‘Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ). Ik bak er nog helemaal niks van. Lig ik twee uur op een mat en word opgevouwen door mensen die de helft kleiner zijn dan ik. Je moet je ego thuislaten, maar dat is ook het mooie van deze sport. Twee uur achter elkaar sta ik dan echt uit van het werk. Dat lukt me ook als ik met klanten ga golfen.’

Het hele verhaal met Jan Janse staat in het nieuwe magazine van Friends in Business. Dat nummer presenteren wij op 22 mei (vandaag) in The Oyster Club.

Via Friends in Business

GSV Inspect

GSV Inspect

Making sure you deliver.

Leave a Reply