‘LAAT JE EGO MAAR THUIS!’

In het nieuwe magazine:
De zaken gaan goed bij Global Surveyors Vlaardingen (GSV Inspect). Zo goed dat het inspectiebedrijf voor vloeibare ladingen in de petrochemie steeds vaker nee moet verkopen. ‘We zijn flink aan het opschalen en zitten te springen om nieuwe medewerkers’, zegt directeur Jan Janse.
Daarom een led-board in De Kuip?

‘Met led-boarding in het stadion bereik je veel mensen. De veldreclame heeft al aardig wat sollicitaties opgeleverd. Aan de andere kant is het ook een beetje ijdelheid. Ik heb business seats in De Kuip en neem regelmatig zakenrelaties mee naar een wedstrijd. “Op 16.30 minuten in de wedstrijd moet je de reclameborden in de gaten houden”, zeg ik dan. Als GSV dan prominent in beeld is, daar ben ik dan wel even groos op.’

Heb je wat met Feyenoord?
‘Inmiddels wel. Ik ben geboren en getogen op Zuid en mijn vrienden gingen graag naar De Kuip. Dan ging ik weleens mee, maar een diehard-fan van Feyenoord ben ik vroeger nooit geweest. Acht jaar geleden, toen ik net met GSV was begonnen, ben ik lid geworden van de businessclub. Begonnen met comfort seats, want die waren betaalbaar. Toen het steeds beter ging met de zaak, heb ik business seats genomen. Dure stoelen, eerlijk gezegd. Maar je krijgt wel waar voor je geld en mijn klanten vinden het leuk.’

👉 Het hele verhaal: https://lnkd.in/edJgBnre

GSV Inspect

GSV Inspect

Making sure you deliver.

Leave a Reply